DIUMENGES OBERTS DE 10 A 14H

Avís legal

 

El prestador dels serveis contractats per l´usuari es Flors Núria Armengol, amb domicili social a C/. Laureà Mirò, 141 de Sant Feliu de Llobregat amb NIF 38381714G.

La totalitat d´aquesta web, es decidir tots els textos com elements gràfics, estructura, ordenació, configuració y montatje que constitueixen la website son titularitat exclusiva de Flors Núria Armengol, quedan expresament prohibit qualsevol forma de còpia o reprodució dels elements que conformen aquest lloc sense previa autorització de l´empresa Flors Núria Armengol. Pel que es refereix als enllaços establerts per altres pàgines  a aquest lloc, així com qualsevol usuari, empresa o entitat que desitges establir algun tipus d´enllaç amb aquest lloc web, haurà de sol·licitar la previa autorització expresa de Flors Núria Armengol.

Flors Núria Armengol està a disposició de tots els usuaris per millorar els continguts y serveis. Si te alguna sugerencia no dubti en contactar amb nosaltres al TEL. 93 6660339 o al mail:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ." style="font-size: 8pt;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .