OMPLE DE FLORS LA PRIMAVERA

Formulari de Compra

Estimat client,

Pot comprar via telefónica al nº 93 666 03 39, o be omplint el següent formulari de compra junt amb el seu nº de Tarjeta de credit i data de caducitat.

Mitjanzant la present també l´informem que te un enllaç d´AVIS LEGAL amb referéncia a la LEGISLACIÓ de la LSSI, que cumplim segons la normativa vigen on trobará les dades de la nostre empresa.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable NURIA ARMENGOL GASPA. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Laureà Miró, 141 (08980) Sant Feliu de Llobregat o mitjançant un correu electrònic a flornuriaarmengol@gmail.com

GRACIES PER LA SEVA COMPRA!!

Generated with MOOJ Proforms Basic 1.2
Nom
Cognoms
Telèfon
E-mail
Nom del destinatari
Adreça del destinatari
Telèfon del destinatari
Comanda
Text de la targeta
Targeta de crédit